Trygg växtuthyrning och växtinredning

Växtuthyrning har blivit ett väldigt populärt alternativ i Stockholm och vi är företaget som alltid erbjuder de smidigaste lösningarna för denna tjänst. Vad innebär då växtuthyrning och hur kan det hjälpa er? Det är exakt som det låter. Istället för att ta kostsamma investeringar i blommor och växter så hyr ni dessa av oss.

Blommor är dyra och i synnerhet för företag så har det visat sig vara en kostnad som ofta handlar om att slänga pengarna i sjön. Ingen tar ansvar, ingen vet hur man sköter blommorna och växterna och antingen får de för mycket eller för lite vatten.

Företag köper blommor och förlorar pengar

I många fall så köper företag även in fel växter och blommor i förhållande till vilken miljö som finns på arbetsplatsen. Att hyra växter ger ett mervärde. Dels så hjälper vi er att hitta de blommor och växter som garanterat trivs i era lokaler. Dels så anpassar vi arrangemanget utifrån era behov - har ni en speciell typ av inredning så är målet att blommorna ska smälta in och addera det lilla extra; inte ta över helt.

Den tredje fördelen - och den största - med vår växtuthyrning är att vi sköter allt som har med skötsel att göra. Ni slipper oroa er över när era kontorsväxter vattnades senast, ni slipper fundera över beskärning och ni behöver definitivt inte känna någon tveksamhet kring om växterna mår bra.

Vi tar hand om allt och vi gör detta enligt ett schema som anpassats efter vilka växter ni väljer att hyra. Idag så har vi väldigt många kunder där allt från större företag till privatpersoner och mäklare väljer våra tjänster. Vår stora fördel är vår flexibilitet: vi jobbar för våra kunder och vi brinner för att alltid kunna erbjuda lösningar som skräddarsys efter behov, önskemål och krav.

Växtuthyrning ger er arbetsplats bättre miljö

I dagens mer uppskruvade tempo så behöver vi ventiler för att kunna andas. Växter och blommor ger oss näring och hjälper oss att varva ner. Det behöver vi. Både på arbetsplatsen och i hemmet. Genom vår växtuthyrning i Stockholm så slipper ni det ansvar som växter och blommor kräver. Ni kan bara njuta av frukten av denna nödvändiga investering.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera fram bästa möjliga lösning för just era behov.

19 Mar 2020