Chevron Parquet - Hållbara Trägolv i Modern Design

Chevron Parquet är en svensk tillverkare av högkvalitativa trägolv med en passion för fint hantverk och modern design. Företaget använder sig av massivt trä av högsta kvalitet för att skapa hållbara och slitstarka trägolv som kan tåla tung trafik och passa in i en mängd olika inredningsstilar.

Företagets designteam är fullt medvetna om moderna inredningstrender och skapar trägolv med olika mönster, färger och träslag för att passa varje projekt. Chevron Parquets trägolv är tillgängliga i olika storlekar och mönster, inklusive fiskbensparkett och diagonalparkett, för att skapa ett elegant och unikt utseende i rummet.

Chevron Parquet lägger stor vikt vid att använda sig av hållbara material. Företaget använder sig av massivt trä, en förnybar resurs som inte innehåller några farliga kemikalier eller tillsatser. Chevron Parquet strävar efter att minimera sitt koldioxidavtryck genom att använda sig av material som är producerade på ett hållbart sätt.

massiv fiskbensparkett

Högkvalitativa trägolv - Chevron och fiskbensparkett

Företaget är stolta över att leverera hög kvalitet på alla sina produkter och har en dedikerad kundservice som hjälper kunderna att hitta det perfekta golvet för sina projekt. Chevron Parquets trägolv är en exklusiv produkt som ger rummet ett lyxigt och sofistikerat utseende.

Sammanfattningsvis är Chevron Parquet en svensk tillverkare av högkvalitativa plankgolv med en passion för fint hantverk och modern design. Företaget skapar hållbara trägolv med olika mönster, färger och träslag för att passa varje projekt och inredningsstil. Chevron Parquet använder sig av hållbara material och har en dedikerad kundservice som hjälper kunderna att hitta det perfekta golvet för sina projekt.

7 Feb 2023