Microcar Mopedbil - låt tonåringen börja sitt livs resa

Tonåringar vill leva självständigt och som förälder så måste man också - inom rimlighetens gränser - ge tillåtelse till detta. Det kan vara svårt att acceptera att det lilla barnet plötsligt blivit stort nog för att kunna ge sig ut längs våra vägar och på egen hand kunna köra till skolan, till träningen eller till sina kompisar.

Rent traditionellt så har detta skett genom mopeden. Ett fordon som erbjuder viss komfort och viss säkerhet, men som lämnar ganska mycket att önska i övrigt. En moped är bunden till årstider och den ger exempelvis ingen vana då det kommer till att ta körkort i framtiden.

Det gör däremot en mopedbil. En Microcar mopedbil ger god körvana, den ger stor säkerhet, den går att köra året om och den öppnar upp för ett självständigt liv för tonåringen. Microcar mopedbil erbjuder även högst komfort och det innebär att det finns ett passagerarsäte som går att fälla - vill tonåringen ha lite extra utrymme så är det bara att fälla ned sätet. Vill han/hon ha en extra passagerare så fäller man bara upp sätet igen.

Microcar mopedbil - det säkra, coola valet

Fortfarande tveksam? Vad sägs om den extra tid som en Microcar sparar för dig? Du slipper köra tonåringen till skolan, du slipper skjutsa till träningen och du kan se att han/hon för egen maskin tar sig till stranden, till polarna eller till köpcentrumet.

Du kan, helt enkelt, ta tag i de saker du alltid velat göra men aldrig riktigt hittat tid för. Det bästa av allt är att du kan göra det med en trygghet i att din tonåring tar sig fram på det säkraste sättet som erbjuds. Både du och tonåringen startar en egen resa genom att investera i en Microcar mopedbil.

22 Jun 2020