Reklamgodis - ett billigt sätt att profilera sig

Idag måste man våga tänka utanför boxen som företag i syfte att synas. De äldre metoderna fungerar inte lika bra som förr. Man talar ofta om bang for the buck, men i ärlighetens namn: hur många nya kunder genererar en annons i tidningen om man ställer det mot kostnaden? Det handlar om väldigt dyra kunder och detsamma gäller reklam i tv. Bortkastade pengar!

Reklamgodis ger valuta för pengarna

Det finns billigare metoder och att exempelvis köpa in reklamgodis kan låta trivialt i sammanhanget - men det är ett synnerligen effektivt sätt att göra reklam för det egna företaget. Reklamgodis kan läggas i skålar på arbetsplatsen - och visa kunder att man är generös - och det kan delas ut i samband med kundbesök.

Vad mer kan man kräva? Folk älskar godis och kan man som företag bli förknippat med någonting gott så är det bara en fördel.

Fler tips som ger billig marknadsföring

Andra tips i samma anda kan vara att trycka upp logotypen på golfbollar, på pennor, på träningskläder eller - det kanske bästa - att sätta tryck på firmabilarna.

Det senare innebär att man dagligen exponerar sitt företag för tusentals bilister - givet var man har verksamheten - och det är något som, sett till kostnaden, verkligen ger bang for the buck. Glöm traditionell annonsering: satsa på reklamgodis och på att ge era bilar ett nytt utseende!

19 mar 2020